NOD este cel mai mare distribuitor IT&C de pe piața locală, cu un venit înregistrat de aproximativ 931 de milioane de lei în 2016. Compania este proprietatea șefului eMAG, Iulian Stanciu.


Network One Distribution desfășoară operațiuni pe piețele din România și Republica Moldova, are o bază de clienți formată din peste 3.000 revânzători și este un furnizor important al rețelelor de retail locale. 


Parcul Bucharest West a fost dezvoltat în 2007-2008 de către Prologis, cu numele de Prologis Park Bucharest A1 și a fost vândut ulterior, în 2015, către CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spații logistice și industriale din România, într-o tranzacție estimată la 60 milioane de euro. Această tranzacție a reprezentat totodată și exit-ul Prologis de pe piața românească.

Parcul este situat la circa 23 kilometri de București, în Bolintin-Deal. 

CTP a dezvoltat recent o suprafață de aproximativ 100.000 m2 în cadrul CTPark Bucharest West și intenționează să atingă o suprafață de 1.000.000 mp construiti în România pana in 2018

În prezent, CTP construiește în toată România și închiriază simultan proiecte în București, Timișoara și Arad. Dezvoltatorul a anunțat recent că a ajuns la investiții de 250 milioane euro în România, având un portofoliu de proprietăți industriale clasa A de peste 500.000 de metri pătrați. Dezvoltatorul se adresează întregii piețe industriale, adică segmentelor de producție, depozitare și distribuție, cu o suprafață minimă de închiriat de aproximativ 2.500 m2. (sursa: profit.ro)