Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de magazine (inclusiv un hipermagazin în Iași), iar grupul deține 18% din piața de mobilier de casa si 30% din cea a mobilierului de birou, deținând poziția de lider de piață pe acest sector. Magazinul din Iași este al 4-lea în topul magazinelor grupului Mobexpert, după Mobexpert Băneasa, Pipera și Constanța, iar decizia de închiriere reprezintă o mișcare strategică pentru dezvoltarea grupului.

Oresa Industra este divizia de real-estate a family office-ului Oresa și principalul jucător de pe piața de industrial și logistică din Iași, dupa ce anul trecut a livrat 10.000 metri pătrați de clădire tip clasa A în cadrul Industra Park Iași, ajungând la o suprafață total închiriabilă de 35,000 de metri pătrați. Dezvoltatorul este activ pe piața spațiilor logistice și industriale și continuă să investească în extinderea parcului logistic din Iași anul acesta, cu încă 15.000 metri pătrați. De asemenea, tot anul acesta va finaliza și un proiect de 33,000 metri pătrați într-o locație premium din Arad.

“Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către partenerii noștri si încântați de această colaborare. Misiunea noastra este de dezvoltam partneriate pe termen lung si să rămânem pricipalul jucător din zona Moldovei si nu numai.”, a declarat Lorena Brehuescu, Investment & Leasing Manager.