Mercury Logistics Park cuprinde 3 unitati existente cu o suprafata totala de cca 34.000 mp si cca 11.58 ha de teren. Printre chiriasi se numara companii precum Dumagas Transport, Tibbett Logistics si Rhenus Logistics.

 

Numele cumparatorului nu a fost dezvaluit oficial, insa surse din piata au declarant pentru Mediafax ca ar fi vorba despre operatorul ceh CTP, care in 2007 voia sa dezvolte mai multe parcuri logistice in Romania.

 

"Vanzarea Mercury Logistics Park este a doua tranzactie industriala semnificativa semnata in Romania in ultimele 6 luni, JLL fiind de asemenea implicat in achizitia Europolis Park de catre P3, tranzactie record pentru aceasta piata. Acest lucru demonstreaza in mod clar apetitul tot mai mare al investitorilor pentru proprietati industriale / logistice dominante in Romania", spune Troy Javaher, director EMEA Capital Markets, responsabil in CEE in cadrul  JLL.

 

Heitman este o companie globala de management  al investitiilor imobiliare, cu 32,3 miliarde dolari in active in administrare. Ele sunt un participant activ in toate cele trei segmente de proprietati imobiliare globale si pe pietele de capital. Cu sediul in Chicago si birouri in Los Angeles, Londra, Luxemburg, Düsseldorf, München, Varsovia, Melbourne, Hong Kong si Tokyo, cei 285 experti in investitii  ofera expertiza de la discipline specifice la perspective locale. (sursa: dailybusiness.ro)