Marelvi, unul dintre primii chiriași din MLP Bucharest West, complexul situat lângă București și unul dintre cele mai populare centre de depozitare din România, a semnat un contract cu MLP Group pentru a reînnoi chiria unui spațiu modern de 8.100 mp în cadrul MLP Bucharets West. Compania are spații logistice și de birouri în cadrul acestui centru de aproape 5 ani.

ansat în 1995, Marelvi este deținut integral de investitori români. Operațiunile sale de sitributie au început în anul 2000, iar până în anul 2007 a devenit lider în România în distribuția electrocasnicelor și electronicelor pentru casă. Marelvi lucrează cu branduri de top din sectorul de distribuție din România, având peste 200 de clienți, printre care Arctic, Samsung, Daewoo și Toshiba.

„Ne dorim să oferim chiriașilor spații de birouri și spații logistice atractive care le îndeplinesc nevoile specifice în ceea ce privește funcționalitatea. Reînnoirea colaborării cu clienții reprezintă un obiectiv semnificativ care confirmă urmărirea cu succes a obiectivelor noastre. Noi investim în soluții moderne, prioritizăm funcționalitatea, iar acest lucru se vede. Suntem încântați că Marelvi va continua să folosească spațiul nostru”, a declarat Olva Melihov, Country Head Romania la MLP Group S.A.

„Suntem încântați să reînnoim contractul de închiriere cu parcul logistic MLP Bucharest West. Prețuim foarte mult calitatea excelentă a spațiului și colaborarea de succes pe care am avut-o în trecut. De aceea am ales să continuăm aici. Locația de lângă centura Bucureștiului este vitală pentru noi, ajutându-ne să dezvoltăm eficient operațiunile de business în zona metropolitană a Bucureștiului, dar și în țară.” a declarat Daniela Bizgan, Director Genera al Marelvi.


Situat în cel mai popular centru de depozitare din România, lângă centura Bucureștiului, în Nord-Vestul cartierului Chitila, MLP Bucharest West este locația ideală pentru operațiunile logistice și de distribuție. Este un spațiu industrial și logistic de Clasa A situat pe 18.3 ha care oferă 99.000 mp de spațiu de depozitare, cu numeroase utilități și o inflastructură excelentă. Facilitățile parcului MLP Bucharest West îndeplinesc standardele înalte de mediu și sunt certificate BREEAM.

MLP Group își dezvoltă operațiunile în Polonia, Germania, Austria și România, având planuri de extindere a afacerii pe noi piețe. Ținând cont de strategia sa de creștere, MLP Group deține parcuri logistice complete în portofoliu pe care le administrează. Toate proiectele MLP Group se disting prin locațiile foarte atractive ale parcurilor logistice, aplicarea de soluții personalizare și suportul oferit chiriașilor pe timpul închirierii.


MLP Group este un dezvoltator de top, proprietar și administrator de parcuri logistice și industriale de înaltă calitate și de parcuri de afaceri industriale ușoare, în Polonia, Germania, Austria și România. Compania deține și administrează în portofoliu proprietăți de aproape 1.9 milioane mp de spașii existente și autorizate, care sunt gata de închiriat.