”Noul contract de închiriere este încă o cărămidă la baza parteneriatului pe care JLL îl are atât cu proprietarul, MLP Group, cât și cu chiriașul, Maracana. Suntem foarte bucuroși că am reușit să punem din nou împreună două companii importante și să cream o sinergie între business-urile lor. Acesta este doar începutul parteneriatului dintre MLP Group și Maracana, având în vedere că noul chiriaș are în vedere extinderea activității din MLP Bucharest West cu încă 5.000 metri pătrați”,a declarat Ionuț Grigoraș, consultant Industrial Department JLL Romania.

Prima fază a parcului logistic MLP București Vest are o suprafață de 22.000 m2, din care 15.000 m2 au fost deja închiriați.
MLP Bucharest West este un parc logistic și industrial cu o suprafață planificată de 99.000 m2. Centrul logistic este situat în regiunea cheie a României, la doar 15 km de capitală și are acces direct la centură și la Autostrada A1. Amplasarea perfectă a centrului de distribuție este, fără îndoială, unul dintre avantajele sale cheie, susținând operațiuni logistice rapide și eficiente.

”2021 a început foarte bine pentru piața industrială și de logistică, continuând evoluția extraordinară pe care a avut-o în 2020. Am văzut de la debutul anului mai multă activitate pe partea de cerere de spații noi mai mare decât la începutul anului trecut, și asta ne face să fim optimiști în ceea ce privește performanța pieței din 2021”, a declarat Mihai Escu, senior consultant JLL România. 
Maracana, prezentă pe piața românească de peste 30 de ani, operează o vastă flotă de vehicule și oferă servicii de transport rapide în toate modurile de transport și către toate destinațiile. (Sursa: JLL)