Alexandru Rizea, proprietarul companiei, spune că în noua unitate se vor realiza produse din lemn masiv (de exemplu mese sau scaune), iar această fabrică reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea producătorului, care va susţine reţeaua de magazine Lem’s. În prezent, Lemet are o capacitate anuală de prelucrare de 3,5 milioane de pa­nouri de tip PAL.

 

„Dezvoltarea unei facilităţi de pro­ducţie era necesară pentru a completa gama de pro­duse în magazinele Lem’s. Noi am diversificat de la an la an ga­mele de produse, atât pe ori­zon­tală, cât şi pe verticală. (...) Producţia de mo­bilier din lemn masiv marchează o nouă eta­pă în dezvoltarea fabricii Lemet şi a bran­du­lui său de retail Lem’s“, a spus Rizea, direc­torul general al Lemet.

 

Rizea a pre­cizat că din 2009 până în pre­zent, porto­fo­liul de modele a crescut de la 900 de corpuri de mo­bilier la 10.000. El a vorbit despre această in­vestiţie încă din septembrie anul trecut, însă spu­nea la acea vreme doar că ridică o nouă hală, care va fi folosită pentru diversificarea pro­ducţiei, indicând mobilierul din lemn masiv ca fiind una dintre alternative. La acea vreme nu fusese luată o decizie finală cu privire la des­ti­naţia halei şi nici la valoarea finală a investiţiei. (sursa: zf.ro)