Leier este într-o continuă dezvoltare pe piața din România, având în prezent patru puncte de lucru la nivel național – Unirea (2005), Iași (2018), Sighișoara (2020), Câțcău (2021).

Administrat sub forma unui business de familie, Leier continuă dezvoltarea sa constantă prin investiții intensive și extensive, reinvestind profitul obținut în toate fabricile sale de la nivel național. Planurile de extindere au fost evidențiate prin dorința de achiziție sau de investiție în noi puncte de lucru, care să permită deservirea completă a pieței românești cu soluții complete pentru construcții, precum și prin investiții contante care vizează creșterea performanțelor obținute, îmbunătățirea calității producției și creșterea satisfacției angajaților Grupului.

Thomas Ebner, CEO Leier România a vorbit despre planurile de dezvoltare ale Grupului la nivel național: „Noi, Familia Leier, suntem foarte mândri de fabricile noastre, căci aici, cu tehnologia cea mai nouă și la cele mai înalte standarde, fabricăm cele mai calitative produse. Acest lucru este posibil numai prin evoluția noastră continuă și cu investiții permanente. Este filozofia noastră să păstrăm în companie profiturile generate și să le reinvestim. Împreună, dragi clienți și furnizori, dragi politicieni, suntem responsabili să asigurăm o evoluție continuă în această țară frumoasă și să asigurăm succesul reciproc.”

La nivel național, Leier deține două puncte de lucru în Iași și Sighișoară, ambele producătoare de zidărie ceramică, la Sighișoara fiind singurul producător de țiglă ceramică din România. Celelalte două puncte de lucru sunt la Unirea (județul Alba) și la Câțcău (județul Cluj), unități ce produc elemente vibropresate din beton. Pentru că Grupul Leier este un veritabil producător de prefabricate din beton, cu o experiență de peste 55 de ani, odată cu lansarea fabricii de la Câțcău a fost dezvoltată gama de dale și pavele premium, sub brandul Leier Kaiserstein.