Grupul român va folosi banii pentru modernizarea și dezvoltarea silozurilor sale de cereale.

O parte din bani (25 de milioane EUR) intră într-o nouă companie înființată de Brise în parteneriat cu CEE Equity Partners, iar cealaltă parte (35 de milioane EUR) se duce direct la Brise, informează Ziarul Financiar.

CEE Equity Partners a anunțat că a achiziționat 15 silozuri și hub-uri logistice de la Brise Group, care sunt deținute acum de Bristol Logistics SA (BL). Activele sunt amplasate strategic în toate zonele agricole cele mai productive din țară și au conexiuni multimodale care permit transportul rutier, feroviar și / sau de apă direct în interiorul proprietăților. Activele vor fi modernizate pentru a îmbunătăți ratele de descărcare și încărcare, pentru a îmbunătăți serviciile legate de depozitare și tratament, precum și de trasabilitate.

Brise Group este unul dintre cei mai importanți comercianți independenți de cereale din România și va fi de acum încolo un client important in platforma de infrastructură a Bristol Logistics - primul de acest fel din România - deschis tuturor fermierilor și comercianților care operează în cadrul zonelor deservite de rețeaua în creștere a BL. (sursa: zf.ro)