Prin această formă de colaborare, Indotek intră în cadrul proiectului ca finanțator, iar ILD rămâne, la rândul său, dezvoltator al viitorului parc din localitatea Decea, județul Alba.

Grupul Indotek, controlat de omul de afaceri Dániel Jellinek, deține în România două clădiri de birouri, Băneasa Business Center și Bucharest Business Center, precum și un centru comercial, Promenada Târgu Mureș.

Prin această achiziție, Indotek intră și pe sectorul industrial și logistic al pieței imobiliare românești, în contextul în care grupul are deja depozite, hale industriale și parcuri logistice în Ungaria.

Amplasat lângă Aiud, la autostrada A10, viitorul parc logistic va beneficia de conectivitate bună cu granița de vest a țării. 

Suprafața totală a terenului este de circa 180.000 mp, ceea ce va permite o dezvoltare de până în 90.000 mp construiți, cu unități realizate potrivit specificațiilor viitorilor chiriași. 

Potrivit companiei, zona este atractivă pentru dezvoltări de tip industrial și logistic, oferind nu doar poziție geografică convenabilă, ci și tradiție industrială. Cu toate acestea, nu se va construi speculativ, pentru că piața, în acest moment, nu este favorabilă acestor tipuri de investiții.