Angajații Prologis din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria și România au fost implicați în multe proiecte organizate de ONG-uri și organizații caritabile locale. Activitățile au implicat de la grădinărit și reabilitare a unui loc de joacă până la renovări de case.

 

Polonia a răspuns unui semnal SOS

Angajații din Polonia au ajutat organizația SOS Satele Copiilor din Siedlce, care momentan găzduiește 71 de copii. Asociația asigură copiilor orfani și abandonați cea mai bună îngrijire posibilă. Ca parte a misiunii lor, angajații au renovat două case mono-familiale, au reparat și au vopsit garduri și locul de joacă și au plantat copaci.

 

Cehia și Slovacia au ajutat Centrul Kangaroo

Echipe din Cehia și Slovacia au curățat grădina și au renovat spațiile Centrului Kangaroo Laskova. The Kangaroo este un proiect al Fund for Children, al cărui scop este de a asigura familii minorilor în loc de a-i plasa în orfelinate, până când se pot întoarce la familiile lor sau își găsesc familii adoptive permanente. În plus, Prologis a sponsorizat cumpărarea unei mașini de spălat și a unui aspirator, care vor face mai ușor de întreținut centrul.

 

Ungaria și România au optat pentru sănătate

Angajații din aceste țări s-au unit pentru a ajuta Centrul de Reabilitare și Sănătate Mentală pentru Copii și Adolescenți din Budapesta. Sub supravegherea experților, au renovat gardul de piatră, au vopsit și decorat locul de joacă și au renovat băncile și mesele din centru.

 

“Este de maximă importanță ca Prologis să returneze mai mult decât ia de la comunitățile unde activează” – a afirmat László Kemenes, vice-președinte și country officer pentru Ungaria și România în cadrul Prologis. “Să lucrăm împreună pentru aceste scopuri nobile este o parte integrală a activității Prologis, la fel cum municim zi de zi pentru clienții noștri. În fiecare an este o mare plăcere sp ajutăm pe cei mai puțin norocoși în cadrul acțiunii IMPACT Day.”

Aproape 1.500 de angajați Prologis din întreaga lume, incluzându-i pe cei 69 de colegi din regiunea ECE, au făcut anul acesta voluntariat în cadrul IMPACT Day.  (sursa: Prologis)