Astfel, Dynamic Parcel Distribution a închiriat aproximativ 4.800 metri pătrați, în timp ce Alka Group a semnat un contract pentru aproape 3.200 metri pătrați în proiectul logistic, iar Mediapost Hit Mail a închiriat aproximativ 3.500 metri pătrați.

 

Prima etapă a LOG.IQ București, aflată în prezent în construcție, va cuprinde aproximativ 40.000 metri pătrați de spații logistice moderne, iar a doua și a treia etapă vor aduce un plus de 100.000 metri pătrați.

 

"Am inaugurat lucrările de construcție pentru LOG.IQ București foarte recent, în iulie (...) Primii chiriași vor ocupa aproximativ o treime din prima etapă de dezvoltare a acestei proprietăți logistice ", a declarat Sorin Vișoianu, country manager Office & Logistics România și Bulgaria în cadrul IMMOFINANZ.

 

Dynamic Parcel Distribution (DPD) este una dintre cele mai importante companii de curierat și operator de servicii poștale private din România. Compania se va muta în parc în luna mai 2016, pentru o perioadă de minimum zece ani.

 

Alka Group, unul dintre principalii producători din industria FMCG din România, își extinde activitățile logistice în LOG.IQ București începând cu luna martie 2016, pentru o perioadă de cel puțin cinci ani. Această expansiune logistică deservește planurile de dezvoltare ale Alka, conform strategiei sale pentru piețele domestice și de export.

 

Mediapost Hit Mail este o companie de marketing relațional, parte a grupului French Post, care oferă clienților săi soluții integrate de marketing printr-o multitudine de canale, ce combină servicii de marketing, logistică și IT. Pentru a susține creșterea afacerii în România,  compania închiriază aproximativ 3.500 metri pătrați pentru o perioadă de cinci ani, începând cu luna martie 2016.

 

LOG.IQ București este amplasat în Mogoșoaia, cu acces direct către oraș și către autostrăzile A1, A2 și A3, prin intermediul șoselei de centură. De asemenea, proprietatea este situată în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă.

 

Grupul austriac Immofinanz este activ pe segmentele de retail, birouri și logistică în opt piețe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia și Moscova. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,6 miliarde de euro, care cuprinde peste 440 de proprietăți. În România, Immofinanz deține active de puțin sub un miliard de euro. (Sursa: profit.ro)