Astfel, rețeaua Olympian Logistics Parks se îmbogățeste cu o nouă proprietate industrială, care include 11 hectare de teren şi 12.000 mp de depozite, sub numele de Olympian Park East Bucharest, ca urmare a achizițieie de la AGI-RRE Hera a proiectului Millenium Logistic Park.

Rețeaua Olympian cuprinde spatii logistice de distributie regionala si centre de industrie usoara sub acleași nume în Timișoara, Brasov și București.
În prezent, Millenium Logistic Park este închiriat către companiile Sarantis şi Autonet.

„Achiziţia Millenium Logistic Park este o dovadă a încrederii pe care o avem în piaţa de industrial din România, pentru care avem planuri de dezvoltare în continuare. Acest nou parc industrial adaugă încă 30% portofoliului nostru actual, care va ajunge astfel la aproape 80.000 mp de spaţii de depozitare. Mai mult, purtăm deja discuţii avansate pentru extinderea noului proiect, Olympian Park East Bucharest”, a declarat Athos Myrianthous, director de dezvoltare în cadrul Helios Phoenix.

Helios Phoenix este prezent pe piaţa din România din 1997. În prezent, portfoliul Phoenix cuprinde 80.000 mp spaţii de depozitare disponibile sau în stadiu avansat de finalizare, 30.000 mp de terenuri pentru dezvoltări de tip rezidenţial, 410.000 pentru dezvoltări industrial si 2.500 unităţi rezidenţiale finalizate sau aproape finalizate.  (sursa: zf.ro)