Compania Globalworth, controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a incheiat cu producatorul de contoare Elster Rometrics, parte a grupului german Elster, un contract de inchiriere a 7.000 metri patrati in parcul industrial Timisoara Airport Park in valoare de 5 milioane euro.

 

Contractul a fost incheiat pe zece ani, iar spatiul urmeaza sa fie livrat in trimestrul al treilea al anului viitor. Compania are si o optine de extindere a suprafetei cu inca 4.000 de metri patrati, potrivit Mediafax.

 

 

Parcul Timisoara este dezvoltat partial, in cadrul acestuia functionand deja compania Valeo, din domeniul auto, pe o suprafata de 27.474 metri patrati. De asemenea, compania Continental va ocupa circa 45.360 metri patrati, din martie 2015, iar ambele companii au, de asemenea, posibilitatea de a se extinde. "Avand in vedere cele trei contracte, Timisoara Airport Park va fi unul dintre cele mai mari parcuri industriale din tara, cu 124.000 metri patrati", se arata intr-un comunicat al Globalworth. Globalworth Real Estate Investments Limited este o societate de investitii imobiliare fondata de dezvoltatorul si investitorul imobiliar Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai activi investitori imobiliari din Romania in ultimii ani. (sursa: wall-street.ro)