In acest moment reteaua GAZPROM cuprinde 12 statii de distributie carburanti in Romania. A doua faza a programului de dezvoltare a retelei in Romania include constructia a inca 20 de statii de distributie carburanti. In total, pana la sfarsitul anului, in Romania reteaua GAZPROM va cuprinde 50 de statii de distributie carburanti.

Programul de dezvoltare a noii retele de statii de distributie carburanti “Gazprom Petrol Stations” include si alte tari din regiunea Balcanilor – Serbia, Bulgaria, Romania, Bosnia si Herzegovina.

Pana la sfarsitul anului 2015 reteaua GAZPROM va avea aproximativ 250 de statii de distributie carburanti in regiunea Balcanilor, dintre care 120 in Romania. Managementul operational al retelei va fi realizat de catre NIS.

Reteaua de statii de distributie carburanti GAZPROM se situeaza in segmentul premium al pietei de profil. Statiile GAZPROM vor comercializa carburanti in conformitate cu standardele Uniunii Europene, lubrifianti de cea mai buna calitate si o gama variata de alte produse si servicii. Conceptul acestor statii de prima clasa cuprinde si magazine, restaurante si cafenele. In plus, clientii statiilor GAZPROM vor beneficia si de alte servicii ca de exemplu acces wireless la internet.

Statiile de distributie carburanti GAZPROM sunt  grupate in mai multe formate, in functie de marime si facilitati. Printre trasaturile comune  ale statiilor GAZPROM se vor regasi o selectie excelenta de mancare si bauturi in restaurant (inclusiv specialitati nationale cat si branduri internationale), parcare, spalatorie, loc de joaca, o gama extinsa de servicii aditionale, un interior placut si un program de fidelizare pentru clienti.

“Dezvoltarea retelei noastre de statii de distributie carburanti este una dintre directiile prioritare ale operatiunilor NIS. Deschiderea acestei statii sub brandul GAZPROM in aceasta regiune a Romaniei reprezinta un nou pas in dezvoltarea retelei unice de distributie a companiei. Patrunderea pe piata  a unui brand cu un nivel ridicat de vizibilitate si increderea in calitatea produselor sale vor contribui la atingerea obiectivelor strategice  ale companiei – pozitionarea ca lider in vanzarea de produse petroliere in regiune”, a declarat Kirill Kravchenko, CEO NIS si Deputy CEO for Foreign Asset Management al Gazprom Neft.

 

Soursa: http://truckandvan.ro/stiri