Automatizarea centrului de servicii va contribui la creșterea productivității cu aproape 70. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 53,7 milioane RON (11,6 milioane EUR) din închirierea de paleți reutilizabili în anul financiar încheiat la 30 iunie. Cifra de afaceri a crescut cu 35% față de anul precedent.

„Investiţia în depozitul din Ploieşti şi extinderea parteneriatului strategic cu Mainfreight garantează faptul că şi în viitor vom oferi servicii logistice de calitate, precum şi disponibilitate permanentă a paleţilor, anticipând evoluţia pozitivă a pieţei”, spune Gabriel Andronescu, country general manager CHEP România.

Parteneriatul său cu Mainfreight România a început în 2012. Mainfreight colectează, comercializează și livrează paleți către companiile de producție și distribuție din rețeaua CHEP. 
CHEP derulează operaţiuni logistice pe piaţa de FMCG din regiunea de est a ţării prin intermediul depozitului din Ploieşti şi deserveşte companiile din regiunea de vest prin depozitul amplasat în Timişoara.  Grupul din Noua Zeelanda este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de transport si logistica si detine depozite in Ploiesti, Cluj, Bacau si Constanta. (sursa: businesscover.ro)