În cadrul forumului EuropaProperty, Romania real estate - investment trends and outlook visions, axat pe îmbunătățirea performanțelor din imobiliarele românești și destinat evidențierii optimismului actual, cu prudență însă, profesioniștii din piață se vor întâlni pentru a discuta principalele aspecte ale piețelor imobiliare comerciale.

 

Subiectele abordate vor include o privire în profunzime asupra sectoarelor BPO, Shared Services și IT. România devine o destinație de top pentru aceste sectoare. Cum vor influența acești noi chiriași piața de birouri? Care sunt orașele și tipurile de clădiri căutate de aceste companii? Care sunt dezvoltatorii și ocnsultanții care preiau conducerea, care sunt cu adevărat liderii sectorului? Care este pațiul de care au nevoie în următoarele 24 de luni?

 

Cum afectează imobiliarele expansiunea, renovările, investițiile și soluțiile pentru lanțul de distribuție din sectorul industrial? Care sunt cele mai active companii pe piață? Care sunt oportunitățile pentru industrial grea, ușoară și de asamblare din România? Soluții priving taxele și lanțul de distribuție.

 

Tendințele în sectorul de retail din România – dezvoltarea comerțului de tip High streets și centrelor comerciale. Care sunt retailerii care se extind și care vor intra pe piață? Câți retaileri noi își vor deschide magazine în 2015? Invetițiile în retail – cu mai mulți investitori interesați acum de România, prețurile ajung la nivelul așteptărilor investitorilor, cum va arăta piața anul viitor și care investitori vor fi jucători activi în rumătoarele 18 luni?

 

Forumul este destinat directorilor seniori și va avea loc la hotelul Athenee Palace Hilton din București, într-o atmosferă profesionistă de business. Dacă activați în regiune sau doriți să cunoașteți cei mai activi jucători din România, acest eveniment nu trebuie să fie ratat.

 

Conferințele vor fi completate în timpul serii de cina de nominalizare pentru cea de-a zecea ediție anuală a SEE Real Estate Awards. Invitații vor include: 20 vorbitori, 100+VIP guests, chiriași din retail & office precum și din sectoarele industrial și de producție. (sursa: europaproperty.com)