Dupa aproape 10 ani petrecuti in Romania, in care a invatat si foarte bine limba romana, Brassai isi vede cariera in cadrul Ford crescand in continuare. El lucreaza de 26 de ani pentru Ford, mare parte din aceasta perioada in Ungaria, apoi Romania. Brassai a condus Compania Nationala de Vanzari a Ford Romania din iunie 2012. In noul sau post, Zoltan Brassai va lucra din Koln, Germania.

 

“Romania va avea intotdeauna un loc special in viata mea: oamenii, locurile, peisajele. M-am simtit foarte bine aici. Simt ca am dat mult din mine odata cu venirea in Romania si, totodata, acum, ca plec, iau cu mine foarte multe experiente placute”, a spus Brassai.

 

Absolvent de studii economice, Valerio Brenciaglia s-a alaturat companiei Ford in 1999 si a detinut numeroase pozitii in departamentele Vanzari, Marketing si Servicii in cadrul Ford Italia, inclusiv ca director de operatiuni. Brenciaglia cunoaste piata din Romania, in perioada iulie 2012-septembrie 2013 avand functia de Director Vanzari si Marketing in cadrul Ford Romania. (sursa: hotnews.ro)