Emilia Bocan are 29 de ani şi are o vastă experienţă în real estate. Înainte să se alăture P3, ea a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania şi patru ani în cadrul Immofinanz Services Romania, unde a ocupat mai întâi funcţia de Leasing Manager & Marketing Coordinator, fiind ulterior promovată în funcţia de Senior Leasing Manager. În toată această perioadă Emilia a fost implicată în închirierea şi managementul operaţional a celor peste 300.000 mp de spaţii de birouri şi industrial din portofoliul Immofinanz, precum şi dezvoltarea proiectelor industriale şi de birouri ale investitorului în România. 

“Suntem foarte incantati ca Emilia s-a alaturat echipei din Romania. P3 isi continua cresterea, iar Emilia va juca un rol important in acest sens, alaturi de ceilalti colegi ai sai. Noi, la P3, apreciem in mod deosebit pasiunea pentru domeniul in care activam si dorinta de dezvoltare profesionala. Emilia Bocan intruneste ambele calitati, avand cunostinte solide ale pietei imobiliare precum si abilitati foarte bune de coordonare si managementul proiectelor”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 Romania.

“Sunt nerăbdătoare să îmi valorific experiența și cunoștințele acumulate în domeniul logistic pentru a le oferi cele mai bune servicii clienților noștri, jucând astfel un rol activ în planurile de creștere ale P3. Mă bucur să mă alătur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul proprietăților logistice, aflat în plină expansiune”, a adăugat Emilia Bocan.

P3 deține, în prezent, 305.000 m2 în 11 clădiri în parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului si în imediata apropiere a șoselei de centură, ceea ce permiteaccesul facil către cele șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României. (sursa: P3)