In trecut cifra de afaceri FM Logistic a crecut între 15 și 20%. Paradoxal în criză am crescut cel mai mult. Anul acesta va fi mai greu, vom închide operațiunile cu Procter, era un client mare. Am compensat prin noi clienți, dar cred că nu va mai fi acel trend de creștere, va fi un an de stabilizare”, a declarat Cătălin Olteanu-Heel, director general FM România.

Potrivit lui Olteanu, a€œin prezent, cifra de afaceri se îndreaptă foarte mult spre transport. Dacă anul trecut, transportul reprezenta 42% din cifra de afaceri, anul acesta reprezintă 55%”.

FM Logistic România are 120 clienți în transport și 12 în depozitare. Anul acesta, compania a mai câștigat trei clienți noi.

În aprilie, FM Logistic a adăugat în parc trei din cele zece trailere comandate anul trecut.

FM România este pe locul 4 în cadrul grupului în ceea ce privește profitul operațional, după Rusia, Franța și Polonia. Profitul operațional FM România este de circa 3,8% din afaceri, fiind sub un milion de euro.

FM Logistic este prezentă pe piața românească de logistică din anul 2003, având printre clienți companiile Cora, La€™Oreal, Yves Rocher, Roche, (în București) Nestlé.

Compania are în România 700 de angajați și peste 80.000 mp suprafața de stocare.

În noiembrie 2012, FM Logistic a inaugurat cea de-a treia celulă de depozit la Dudeștii Noi, în județul Timiș. Platforma gestionată de FM Logisic în această locație ajungând astfel de la 12.000 mp, la 20.000 mp construiți.

 

Soursa: http://www.intermodal-logistic.ro