Momentan, compania de logistică este chiriașul clădirii, până în iulie 2017. Prețul tranzacției va fi plătit de către cumpărător în rate egale între iulie 2017 și august 2023. În această perioadă, până la plata completă a valorii imobilului, fondul britanic va fi proprietarul clădirii, iar orice plăți efectuate nu vor putea fi rambursate către cumpărător în eventualitatea nerespectării de către acesta a acordului.

"Aceasta este o vânzare oportună către un chiriaş, la sfârşitul contractului şi este benefică pentru ambele părți. Sunt mulțumit ca Grupul a realizat un profit de peste 1 milion de euro, reprezentând o rentabilitate a investiției de aproximativ 50%", spue Ben Habib, directorul executiv al fondului de investiţii.

În urma acestei tranzacții, portofoliul First Property Group se ridică la 20 de milioane de lire ca valoare a activelor, incluzând o clădire de birouri în București .
First Property Group a cumpărat anul trecut cădirile care găzduiesc nouă magazine Lidl în România. Valoarea tranzacției a fost de 10,5 milioane de euro. (sursa: economica.net)