Vizavi de noua fabrică ar urma să fie construită și noua autobază Tursib, pentru care societatea a lansat deja licitația. În plus, tot în această zonă firma de transport Pletl intenționează construcția unei autogări.

 

Lucrările la noua unitate de producție a Jaeggi Industries avansează într-un ritm bun, clădirea trecând primul etaj în înălțime. Conform unor informații făcute publice la începutul acestui an, valoarea totală a investiției s-ar ridica la aproape 20 de milioane de euro, proiect care va crea peste 130 de noi locuri de muncă.

 

Reprezentantul Jaeggi Industries la Sibiu, Darius Hirtie, a confirmat pentru Turnul Sfatului demararea investiției, însă a precizat că detaliile legate de numărul de locuri de muncă sau momentul demarării producției vor fi comunicate oficial abia la începutul anului viitor. ”Deocamdată este prea devreme să vorbim despre aceste detalii, ele vor fi prezentate undeva spre sfârșitul anului 2014 sau începutul anului 2015”, a declarat Darius Hirtie.

 

Pentru această investiție Jaeggi Industries a primit ajutor de stat de 7,7 milioane de euro, aproape 40% din valoarea proiectului. Noua unitate de producţie, care va avea ca activitate realizarea de echipamente de refrigerare, este o investiţie de tip greenfield. (sursa: infohale.ro)