Noul terminal va deservi județele, Bacău, Vrancea, Vaslui, Neamț, Iași, Suceava și Botoșani oferind servicii superioare de cross-dock și de depozitare. Fiind situat la intrarea în Bacău dinspre Onești, el va avea funcție principală de depozit de tranzit, fiind susținut de terminalul din Sibiu, ce menține planificarea curselor.

 

În faza curentă de dezvoltare, terminalul se va ocupa în special de cross-dock-ul camioanelor Englmayer de linie, ce leagă depozitul din Sibiu de cel din Bacău, potrivit unui comunicat al companiei.

 

Proiectul este în continuă dezvoltare pentru această toamnă fiind planificată o linie de grupaj zilnică și directă între Englmayer București și Englmayer Bacău. Noua legătură va completa linia deja existentă între Englmayer Sibiu și Englmayer Bacău. Noua dezvoltare va aduce un plus de flexibilitate în livrările și oprațiunile zonei Moldovei.

 

Ultima expansiune de acest gen a operatorului logistic a fost acum doi ani când acesta a inaugurat filiala din Arad, principalul punct din zona de vest a ţării pentru Englmayer. (sursa: arenaconstruct.ro)