“eMAG deţine la acest moment încă un centru logistic situat pe A1, care se întinde pe o suprafaţă de 126.000 mp. Împreună cu cel pe care l-am anunţat astăzi cele două centre logistice ne vor ajuta să ne atingem obiectivul de a susţine dezvoltarea comerţului online şi de a oferi treptat infrastructură pentru antreprenorii digitali astfel încât să putem oferi clienţilor o gamă mare de produse, servicii şi preţuri bune”, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei. 

Situat la km 19 pe autostrada A1 dintre București și Nădlac, noul centru logistic va ajuta la creșterea gamei de produse disponibile și la îmbunătățirea livrărilor, oferind în același timp infrastructura pentru o dezvoltare accelerată a afacerilor antreprenorilor digitali prin intermediul eMAG Marketplace.

Noua unitate va fi alimentată cu energie verde de 40.000 mp de panouri solare.
„Această investiţie este un pas major pentru dezvoltarea din următoarea decadă în care anticipăm o migrare masivă a oamenilor către comerţul în online şi o accelerare a digitalizării afacerilor. Valoarea produsă cu ajutorul tehnologiei vă fi distribuită către toţi cei care contribuie la evoluţia eMAG. Astfel,  generăm beneficii pentru clienţi, pentru antreprenorii digitali din eMAG Marketplace, pentru comunitate şi pentru angajaţi”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG.
“Pentru a stimula şi mai mult dezvoltarea zonei aferente acestui proiect logistic, autorităţile locale şi centrale analizează înfiinţarea unui parc industrial, atrăgând astfel noi investitori în zonă, alături de eMAG”, conform retailerului. (sursa: zf.ro)