Cu aceste două spații logistice, ELI Park Bucharest va ajunge la o suprafață totală de 140.000 mp. Pentru ambele proiecte se urmărește obținerea certificării BREEAM, indicator internațional care asigură eficiența performanței ecologice a clădirilor.

Cele două clădiri vor fi dotate cu panouri fotovoltaice Tesla și vor asigura o capacitate de 4MW/h, susținând activitatea chiriașilor prin eficientizarea consumului de energie cu 30%.

”Am ales soluții sustenabile pentru chiriașii noștri, luând în calcul metode de eficientizare a costurilor pentru aceștia, inclusiv prin utilizarea panourilor fotovoltaice care le vor acoperi din surse regenerabile 30% din consum. Suntem încrezători în locația noastră care se află în plină dezvoltare și în calitatea celor două proiecte pe care le vom livra în vara anului acesta”, spune Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks.

Lucrările de construcție pentru proiectul ELI Park 4 au demarat în cursul lunii decembrie 2022, iar pentru ELI Park 3.3, lucrările vor începe în luna martie 2023. Ambele proiecte vor fi livrate în vara anului 2023.