“Considerăm că zona din jurul orașului Craiova va deveni un hub important de producție și logistică, având în vedere investițiile importante din industria auto, precum și cele în infrastructură”, spune Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial, adăugând: ”Am ales Craiova datorită cererii mari pe care am avut-o pentru spații de clasă A, cu suprafețe între 2.000 -10.000 mp. ”

În prezent se lucrează la actele pentru obținerea autorizației de construcție, compania având în plan să demareze lucrările pentru prima fază în cursul trimestrului patru al acestui an. Similar proiectului din București, noul parc logistic din Craiova va fi construit la standarde internaționale de clasă A, respectiv: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare.

Ca și strategie de business, Element Industrial are în vedere proiecte de 50-60.000 mp în București și orașele secundare și terțiare, unde este cerere de spații de logistică de clasă A. (sursa: Element Industrial)