Spațiul închiriat reprezintă 75% din dimensiunea totală a depozitului.

“Suntem o companie solidă și dinamică, cu o gamă variată de specializări: transport internațional, transport regional, distribuție, depozitare și servicii cu valoare adăugată. Mottoul nostru este: Livrăm când promitem! Angajamentul nostru față de clienți este evidenţiat de business-ul nostru sustenabil, sigur și foarte flexibil, care oferă cele mai bune soluții provocărilor zilnice ale clienţilor. Prima noastră întâlnire cu P3 a fost de bun augur, deoarece avem aceeași viziune asupra business-ului, suntem la fel de pasionați de depozite și ne dorim un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea ambelor companii. Astăzi începem un nou drum în această echipă și suntem încrezători că vom fi mult mai puternici împreună și că le vom putea livra clienților noștri tot ce le promitem! Pe lângă inaugurarea acestei noi clădiri, sărbătorim și a 25-a aniversare în România și 10 ani de prezență pe piața din București”, spune Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.

O echipă de 40 de persoane va lucra în noul spațiu, care va fi utilizat pentru a distribui o medie de 15.000 de paleți pe lună. Noul depozit este sustenabil din punct de vedere ecologic.

Blake Horsley, șeful P3 în România, a declarat: "Suntem întotdeauna hotărâți să oferim clienților noștri un serviciu de primă clasă și depunem toate eforturile în acest sens. Faptul că 75% din Depozitul 6 a fost închiriat înainte de finalizarea acestuia arată cât de importantă este abordarea noastră. La P3 credem că un depozit este mai mult decât o clădire, este o casă pentru o afacere și o parte integrantă a succesului său. Logistic E van Wijk este o companie importantă și suntem mândri că ne-au ales ca parteneri”.
Logistic E van Wijk România are 20.000 m² de spații de depozitare în București, Cluj-Napoca și Arad.

P3 are, în acest moment, un total de 305.000 m² în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. Localizat la numai 13 km de centrul orașului, parcul P3 Bucharest este situat pe inelul de centură al orașului. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest și, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în București, cât și în centrul şi vestul țării. (sursa: P3)