Potrivit datelor ZF, compania Mega Distribution Center este con­tro­la­tă de an­treprenorul Salah Turkmani.

Deși nu au comentat datele legate de proprietar, reprezentanții distribuitorului Marelvi au confirmat că sunt singurii ocupanți ai întregii aripi de depozit pe care au închiriat-o.
 
„Ne-am mutat aici în chirie anul trecut. Am luat această decizie pentru că am văzut de-a lungul anilor că o mare par­te din business s-a mutat la Bucu­reşti. A fost o decizie determinată de evo­luţia pieţei“, spune Daniela Bîzgan, direc­torul general al Marelvi. Ea este una dintre cele trei fiice ale fondatorului, antreprenorul local Dumitru Mihalescu.

Mega Distribution Center este una dintre primele dezvoltări industriale din zona autostrăzii A1, acum o zonă favorită a distribuitorilor, producătorilor, operatorilor logistici etc. Prima clădire din centru a fost construită în anul 1997.

Amplasat in vestul Capitalei, la intersectia Autostrazii A1 cu soseaua de centura, centrul are acces direct la Șoseaua de centură a Bucureștiului și totodată este plasat la câteva sute de metri de autostrada București-Pitești, parte a Coridorului European IV, ce conectează capitala la Europa de Vest. (sursa: zf.ro)