Lucrările de construcții au început în această toamnă și urmează să se încheie în martie 2018.

Zacaria are un portofoliu de aproximativ 300.000 de metri pătrați de depozite industriale și spații de birouri în mai multe orașe din România. Viitorul depozit va fi dezvoltatpentru un client străin strategic în industria de producție electrică și electronică. În urma construirii noului depozit, Western Industrial Park detinut de Zacaria in Oradea va acoperi o suprafață totală de 25.000 mp de depozite industriale și spații de birouri.

Noul depozit este proiectat și va fi construit în întregime conform cerințelor clientului și va acoperi 5.000 mp de spațiu industrial pentru producție și depozitare și 1.300 mp pentru spații de birouri.

“Am decis extinderea acestui parc în urma semnării unui contract de închiriere cu un investitor străin, care îşi deschide pentru prima dată o filială în România. Proiectul este unul de tip build-to-suit, astfel întreaga facilitate va fi modelată după cerinţele şi nevoile clientului”, explică Emilia Ţepeş, director naţional de vânzări Zacaria.

Parcul este situat în zona industrială de vest Oradea, la 9 kilometri de granița cu Ungaria. Parcul a fost achiziționat în 2013 și a fost închiriat într-o perioadă scurtă de timp.

“Cererea în Oradea pentru spaţii industriale premium menţine un trend ascendent, datorită poziţionării strategice, ce oferă acces rapid către Europa Centrală. Ne gândim să extindem portofoliul nostru de investiţii în această zonă a ţării în viitorul apropiat”, adaugă Emilia Ţepeş.  

Zacaria Group şi-a inceput activitatea in Sibiu in anul 2005, iar in ultimii 11 ani si-a extins treptat investitiile pe intreg teritoriul României. Astazi grupul are investitii imobiliare in Sibiu, Bucuresti, Oradea, Alba Iulia, Arad si coasta Marii Negre. (sursa: zf.ro)