Tranzacțiile din clădirile DC12 și DC13 includ:

·         5.562 mp închiriați către un mare distribuitor de piese și accesorii auto, în DC 12;

·         2.600 mp de spații de distribuție și de birouri închiriați de Kerschner, o companie austriacă de servicii de mediu și logistice, în DC13;

·         2.300 mp de spații de distribuție și de birouri închiriați de Spandex, cel mai mare furnizor comercial din industriile signaletice și de afișaje, în DC12;

·         342 mp de spații de birouri închiriați de PPA Power DS, un furnizor de energie alternativă, în DC13.

 

Prologis a finalizat de asemenea și două contracte de reînnoire și extindere în clădiri existente din Prologis Park Bratislava. Tranzacțiile includ:

·         reînnoire pentru 17.069 mp și extindere pe 2.945 mp a unui distribuitor de bunuri de consum;

·         reînnoire pentru 1.664 mp și 118 mp de briouri adiționale a Textile House, un retailer de haine second-hand. Spațiul total închiriat de companie este acu, de 10.000 mp în DC2.

 

“Performanța înregistrată de Prologis Park Bratislava ne-a condus către dezvoltarea speculativă a două clădiri suplimentare, care sunt ambele închiriate 50%,” a spus Martin Polák, senior vice president și country manager, Prologis Cehia și Slovacia. “Succesul Prologis în această regiune reflectă abilitatea permanentă a echipelor noastre de a furniza clădiri de clasa A și un facility management de înaltă calitate, în direct răspuns la cerințele clientului.”

 

Prologis Park Bratislava este un parc industrial de ultimă generație, situat la 24 km est de centrul Bratislavei, doi km de Senec și 16 km de aeroportul internațional. Parcul cuprinde peste 250.000 mp de spații de producție și distribuție.

Prologis este lider în furnizarea de spații de distribuție în slovacia, cu peste 478.000 mp de spații logistice și industriale (la 30 iunie 2015). (source: Prologis)