Proiectul build-to-suite este personalizat pentru nevoile operaționale ale clientului și va fi construit pe o suprafață totală de 9.000 de metri pătrați, inclusiv o suprafață de birouri de 900 de metri pătrați, care va deservi toate departamentele administrative ale companiei. Schema va fi livrată în al doilea trimestru al anului 2023.

Noul depozit este prima faza a proiectului ELI Park Ploiesti, situat in apropiere de Centura de Vest. Pe lângă prima fază, întregul parc logistic din Ploiești va găzdui încă 56.000 de metri pătrați de spațiu logistic și de producție A. Întregul proiect este proiectat să acopere o suprafață de 65.000 de metri pătrați.

„Decizia de a crea un nou proiect logistic și industrial în Buoyești se încadrează în strategia de extindere a ELI Parks pentru a acoperi 200.000 de metri pătrați până la sfârșitul anului 2024 în București și alte orașe mari din România. Această suprafață se va adăuga celor 50.000 de metri pătrați existente. în București”, spune Andrei, Managing Director ELI Parks. Jerca.

DAAS face parte din Grupul EPTA, o companie multinațională specializată în refrigerare comercială și un partener cheie în proiectarea, fabricarea și vânzarea de sisteme și servicii complete de refrigerare. DAAS are o istorie de 29 de ani pe piața din România și este implicată în furnizarea și instalarea de echipamente pentru 1.200 de magazine ale celor mai mari retaileri.

„Pentru noi, este foarte important ca partenerii noștri de afaceri să fie proactivi și să stabilească o relație de afaceri pe termen lung. Am ales ELI Parks pentru a construi noul nostru centru logistic, o alegere bazată pe o locație ideală și o clădire de înaltă calitate în care vom conduce operațiunile noastre”, spune DAAS. Director general Daniel Mokanu.