Anterior, operațiunile de depozitare și de logistică ale companiei funcționau într-un spațiu mult mai mic din Timișoara, iar noua locație va găzdui de asemenea și birourile unde își vor desfășura activitatea angajații Cupio.

Ștefan Surcel, Consultant Land & Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Companiile locale au devenit un jucător important pe piața închirierilor de spații de depozitare și de logistică de clasa A, alături de companiile internaționale. Succesul business-urilor, dar și preocuparea pentru eficientizare și modernizare sunt elemente care determină creșterea cererii de spații la standarde înalte de calitate așa cum sunt cele pe care dezvoltatorul CTP le asigură în toate proiectele din portofoliu. În acest caz, fiind vorba despre o companie de retail în plină expansiune, și în contextul dezvoltării comerțului on-line din ultimii ani, dar și perspectivele de creștere, adaptarea operațiunile logistice la noile cerințe ale pieței sunt avantaje competitive importante.”

Răzvan Ștefănescu, Director General Cupio: „Suntem entuziasmați și nerăbdători să ne desfășurăm activitatea în noul sediu. Nevoia de a funcționa într-un spațiu mai mare a crescut odată cu dezvoltarea brandului, atât în ceea ce privește diversificarea portofoliului de produse, cât și creșterea numărului de angajați. Dacă în urmă cu 10 ani, Cupio comercializa aproximativ 300 de produse și avea doar 7 angajați, în prezent deține un portofoliu de peste 10.000 de produse cosmetice profesionale și are o echipă consolidată ce numără peste 140 de angajați.”

CTP este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale și logistice din Europa Centrală și de Est, cu un portofoliu de 9,3 milioane m² pe care și-a propus să-l extindă la 10 milioane m² până la sfârşitul anului 2022.

Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP România: “Cupio este cel mai nou client al nostru la Timișoara, în cea mai nouă cladire pe care o avem. Un client de 3.200 mp care și-a găsit locul pe măsură într-o clădire de 40.000 mp. Cred că motivul principal pentru care am fost aleși de Cupio este tocmai flexibilitatea pe care o arătăm în adaptarea soluției de spațiu la nevoile clientului. Mă bucur că o companie românească în continuă expansiune precum Cupio a decis să aibă încredere în noi pentru dezvoltarea operațiunilor sale, dar și pentru distribuția comenzilor sale online, în condițiile în care e-commerce a devenit un pilon de bază al businesului de retail. Parcul nostru CTPark Timișoara Ghiroda prinde contur datorita rezidenților săi în primul rând: a depășit deja 100.000 mp și își va dubla suprafața în următorii ani, peste 30.000 mp urmând să fie livrați doar anul acesta.”