Proprietatea este situată lângă alte două parcuri logistice deținute de CTP. Vânzătorul este fondul britanic Equest Balkan Properties, iar prețul este estimat la aproximativ 28 de milioane EUR.

Equest Logistic Center are o suprafață închiriabilă de 56.690 mp, împărțită în trei clădiri cu 40 de unități logistice construite între 2008-2009. Proprietatea este închiriată în procent de peste 95% (chiriași fiind companii precum Garrett, Elephant, BDG, Lubrifianți Premium, Militzer, Shimano și Senso Ambiente).

 „Am făcut o licitație competitivă, alături de Cushman & Wakefield Echinox, iar CTP a fost câștigătorul licitației. CTP este acum într-un stadiu avansat de due diligence. Ar trebui să avem un rezultat până la sfârșitul anului. Banii dintr-o eventuală tranzacție ar urma să fie utilizați pentru dezvoltarea unor active pe care le mai avem în România“, a declarat, pentru Profit.ro, George Teleman, partener în cadrul Equest. 

CTP a cumpărat recent de la grupul belgian Vabeld, deținut de familia milionarului Daniël Kerckhof, parcul logistic A1 București Park. Atât Equest Logistic, cât și A1 Business Park sunt vecini cu CTPark București. 
„Sperăm să încheiem tranzacția înainte de finalul anului. Ne ajută la extinderea CTPark Bucharest. Cumpărăm o firmă străină“, a declarat, pentru Profit.ro, Remon Vos, CEO și unul dintre fondatorii CTP.   (sursa: profit.ro)