“Sunt mândră de rezultatele excepționale pe care echipa CTP România le-a obținut în acest an. Ne-am extins portofoliul și am adăugat pe harta noastră noi orașe, în puncte strategice pentru clienții noștri, și am semnat contracte importante cu chiriași de top. Un alt motiv de mândrie este că, în 2021, echipa noastră a crescut cu 25%”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

„Îi urăm bun venit Sorinei în echipa noastră de Parkmakers și suntem convinși că împreună putem să fim și mai performanți în dezvoltarea proiectelor noastre”, a adăugat Ana Dumitrache.

Fost jurnalist și cu background în relații publice (PR), Sorina Florescu are peste 13 ani de experiență în piața imobiliară și a ocupat mai multe poziții în departamentele de marketing ale companiilor de consultanță CBRE și Colliers International. De asemenea, Sorina a colaborat și cu fondul de investiții CA Immo.

“Pentru mine este un privilegiu să fac parte din echipa unei companii de talia CTP România și să mă implic – alături de Ana Dumitrache, Claudia Lăzărică, Commercial Representative, și de echipa noastră de marketing – în dezvoltarea brandului și a imaginii CTP pe plan local. Mai ales acum, când trăim vremuri atât de provocatoare și interesante pentru tot ce înseamnă sectorul industrial și logistic”, a declarat Sorina Florescu, Head of Marketing, CTP România.