Daniel va lucra îndeaproape cu Marian Orzu și Radu Ciobanu la creșterea portofoliului CTP în românia, având ca scop atingerea unui milion de metri pătrați de proprietăți industriale până la sfârșitul anului.  Daniel Căutiș va lucra în biroul CTP din București.


Căutiș a lucrat anterior în departamentele de birouri și industrial ale Colliers International România. Poziția sa anterioară a fost în cadrul companiei Iulius Group, ocupând funcția de de Leasing Manager în cadrul diviziei de retail a dezvoltatorului.


Daniel Căutiș este absolvent al IBTM (International Business and Technology Management), Universitatea de tehnologie - Lappeenranta, Finlanda și al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iasi - Bachelor of Business Administration (BBA).


CTP continuă extinderea raăidă în România, cu peste 130.000 metri pătrați aflați în construcție în întreaga țară, accentul principal fiind însă pe piața din București. În prezent, CTP are în construcție proiecte importante în cadrul CTPark Bucharest și CTPark Bucharest West. 

Ca urmare a dezvoltărilor, există deja unități care sunt disponibile pentru închiriere, iar noi spații vor fi disponibile în următoarele șase luni.  (sursa: profit.ro)