Noua clădire este standard, de clasă A și a fost proiectată pentru a îndeplini cele mai exigente standarde în ceea ce privește calitatea construcției, reducerea costurilor și protecția mediului. Lucrările de construcție pentru depozitul în care NOD va ocupa 14.000 m² de spații de depozitare, au fost demarate la începutul lui 2018 și au ca termen de livrare Q4 2018. 

“NOD este chiriaș al CTPark Bucharest West de anul trecut și suntem bucuroși că CTP le poate sprijini creșterea. Prin alegerea de a se extinde în CTPark Bucharest West, NOD va beneficia de depozite de cea mai bună calitate, tehnologie inovatoare, costuri operaționale reduse și de angajamanetul nostru de de oferi servicii premium tuturor clienților”, a declarat Robert Pitt, COO al CTP. 

NOD este client al CTP în CTPark Bucharest West din 2017, când distribuitorul de produse 
electro-IT a închiriat aici peste 30.000 m² de spații logistice. 

“CTP este un partener puternic, așa că a fost un pas firesc să ne continuăm dezvoltarea accelerată alături de ei. Ne extindem rapid, așa că avem nevoie de noi spații de depozitare, unde să putem stoca un număr cât mai mare de produse. Activitatea noastră este sezonieră, înregistrând un vârf în ultimul trimestru al anului, în timpul Black Friday și al sărbătorilor de iarnă. Așadar noile spații în care ne vom extinde sunt programate pentru livrare în momentul perfect, având ca avantaje pentru noi, reducerea timpului de livrare și creșterea flexibilității”, a adăugat Andrei Militaru, Director Comercial al NETWORK ONE DISTRIBUTION. 

CTPark Bucharest West este proiectat să devină cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est, cu peste 1 milion de m² suprafață închiriabilă. Conceptul parcului îmbină serviciile oferite la fața locului, facilitățile deosebite și conexiunea la spații de cea mai bună calitate, Build-to-Suit, create pentru a răspunde nevoilor oricărui tip de afacere. Planul CTP pentru acest parc include, și pe viitor, livrarea unor clădiri, servicii, accesibilitate și infrastructură de tip premium, caracteristici perfecționate de-a lungul anilor, la care clienții CTP se așteaptă și pe care se bazează. 


Anul în curs va fi marcat de un proces accelerat de dezvoltare în partea de vest a Bucureștiului, unde CTP deține trei parcuri logistice. În total, compania are programată livrarea a aproximativ 236.000 m² suprafață închiriabilă, în aproprierea Bucureștiului, din care circa 175.000 m² vor fi situați în CTPark Bucharest West. 

 

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda. 

 

NETWORK ONE DISTRIBUTION este o companie deținută integral de Iulian Stanciu și este liderul pieței românești de distribuție a produselor electro-IT, cu o cifră de afaceri de 234 milioane euro în 2017, în creștere față de anul precedent. În prezent, compania desfășoară operațiuni pe piețele din România și Republica Moldova, are o bază de clienți cu peste 1.500 de revânzători activi și este un important furnizor pentru rețelele locale de retail. Portofoliul Network One cuprinde o gamă largă de produse, reprezentând producători importanți din industria electro-IT, precum: Dell EMC, HP, HP Enterprise, Microsoft, Asus, Canon, LG, Artic Beko, Philips, Samsung și multe altele.