După o pauză de trei ani în urmărirea unei noi provocări, Ionuț Puiu revine la CTP cu o bogată experiență și expertiză, preluând acum rolul de Director Construcții. Cu o carieră de peste un deceniu, Ionuț și-a perfecționat abilitățile în gestionarea și coordonarea operațiunilor de construcții din diverse sectoare, de la retail la dezvoltarea industrială. Revenirea sa la CTP semnifică o continuare a devotamentului său pentru excelență în industria construcțiilor, unde face parte dintr-un partener imobiliar cu servicii complete, cu echipe interne care acoperă fiecare etapă a relației cu clienții: de la selecția site-ului la proiectare și construcție la amenajarea și administrarea proprietății pe termen lung.

Remon Vos, CEO CTP, a spus:

„Sunt încântat să-l reintru pe Ionuț Puiu în calitate de Director de Construcții pentru CTP România, țara cu cea mai mare dezvoltare pe care a făcut-o vreodată CTP: CTPark Bucharest West, de asemenea, cel mai mare parc industrial din ECE. Atenția lui Ionuț pentru detalii și angajamentul de a respecta termenele și bugetele se aliniază perfect cu standardele și cerințele CTP. Știm că va juca un rol neprețuit pe măsură ce continuăm să răspundem cererii tot mai mari din partea clienților și să ne consolidăm poziția în România.”
 
Cu un portofoliu care acoperă deja 2,9 milioane mp de depozite moderne sustenabile Clasa A, CTP România este pregătită pentru creștere, oferind o bancă de peste 3,5 milioane mp în diferite orașe. Compania deține peste 200.000 mp de spațiu industrial și logistic care este în prezent în dezvoltare la Arad, București, Brașov și Sibiu, cu planuri de dezvoltare suplimentară pe tot parcursul anului 2024. Acest lucru evidențiază potențialul semnificativ al României în sectorul industrial și logistic..

Ionuț Puiu, Director Construcții CTP România, a declarat:

„Sunt bucuros să mă întorc la CTP, gata să accept o nouă provocare în calitate de director de construcții. Decizia mea de a reveni reflectă admirația mea profundă pentru viziunea și cultura CTP, definite de antreprenoriat, angajament și căutarea necruțătoare a excelenței - valori care rezonează profund cu mine. Sunt nerăbdător să-mi fac rolul în asigurarea succesului continuu al companiei și pentru a contribui la moștenirea sa continuă de excelență, depășind în același timp pragul de 3 milioane mp, solidificând și mai mult angajamentul nostru față de creșterea industrială și logistică a României.”
 
În calitate de proprietar și operator pe termen lung al proprietăților sale, CTP a avut întotdeauna o „imagine de ansamblu” și o abordare durabilă a dezvoltării pentru a asigura valoare pe termen lung tuturor părților interesate. Afacerea energetică a CTP decolează, ducând capacitatea fotovoltaică totală la 100 MWp la capacitate fotovoltaică la nivel de grup, din care 28 MWp sunt instalați în România. Toate clădirile noi sunt construite „pregătit solar” pentru instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperiș. Extinderea în energie regenerabilă este o parte integrantă a conceptului Parkmaker al CTP și contribuie la veniturile companiei și la obiectivele ESG, oferind în același timp securitate energetică clienților săi și susținându-le obiectivele ESG în acest proces.

CTP deține în prezent un portofoliu de peste 2,9 milioane mp în toată România, care se întinde de la București la Timișoara, Oradea, Cluj și Brașov, putând găzdui unități de producție, logistică și alte industrii cheie precum retail și auto.