CTP a intrat pe piața din România în 2015 și a devenit rapid lider în industrie. În prezent, compania deține 15 parcuri logistice de succes (CTPark) în România, cu o suprafaţă disponibilă spre închiriere (GLA) de peste 1.500.000 m2 de depozite clasa A, răspândite în 10 orașe din țară. În doar cinci ani, compania a devenit cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din țară, oferind soluții logistice de înaltă performanță clienților săi.

Succesul de a dezvolta și de a închiria cei 450.000 m2 a avut loc în numai doi ani, o durată de timp scurtă raportată la suprafața mare care a fost pusă la dispoziția clienților CTP. Dezvoltatorul a reușit în tot acest timp să atragă clienți cheie din multe domenii precum: e-commerce, retail, automotive, fulfilment sau arhivare. În același timp, compania a continuat să fie alături de partenerii existenți prin susținerea dezvoltării acestora și prin flexibilitatea arătată pentru extinderea spațiilor deja existente.

Proiectele dezvoltate de CTP s-au pliat excelent pe cerințele și necesitățile pieței. Dezvoltatorul a livrat atât spații de producție ce respectă în totalitate procesul tehnologic personalizat al partenerilor, cât și clădiri ce permit un grad ridicat de flexibilitate în operațiunile de depozitare. Toate acestea se regăsesc în pipeline-ul companiei care include trei clădiri cu un sistem de cross-dock integrat și o clădire built to suite complexă închiriată unei firme de curierat. Mai mult, CTP a livrat anul acesta proiecte complexe care includ spații pentru produse congelate și refrigerate, dar și centre logistice regionale pentru depozitare generală.

CTP este un dezvoltator industrial pentru care sustenabilitatea joacă un rol esențial în cadrul strategiei de dezvoltare și care folosește tehnologii ce asigură un nivel minim al costurilor de operare. Compania deține pentru fiecare proiect certificarea BREEAM la cele mai înalte niveluri: Very Good, Excellent și Outstanding.

Toate acestea sunt posibile datorită eforturilor constante ale echipei de Business Development care identifică corect cerințele pieței și care reușește să vină în întâmpinarea acestora cu cele mai bune soluții tehnice și operaționale.

Ana Dumitrache, Country Manager CTP România, a declarat: „Atunci când mi-am început cariera în vânzări, am primit un sfat restrictiv legat de limite și de țintele de vânzări: mi s-a spus că nu ar trebui să le depășesc, pentru că, anul ce ar fi urmat ar fi venit cu ținte și mai ambițioase. Sunt bucuroasă că,

după ani de experiență dobândită în domeniu, încă am acea bucurie extraordinară de a depăși țintele și de a primi unele și mai ambițioase pentru anul următor. Cu ajutorul unui produs excelent și datorită unei echipe de super-profesioniști am reușit să câștigăm încrederea unor clienți de renume printre care Maersk/IB Cargo, Profi, DSV, DB Schenker, Orange și suntem convinși că nu vor fi dezamăgiți nici de clădiri și nici de echipa noastră.”

Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, a declarat în același context: “Modul nostru de operare este ca o vânătoare de comori, doar că noi suntem cei care găsesc soluțiile. Oricare ar fi provocarea legată de complexitatea clădirii sau oricât de solicitant ar fi graficul de lucrări, am dovedit că ne asumăm termenele stabilite și că livrăm la timp. Nevoile clienților noștri sunt mereu pe primul loc și depunem toate eforturile necesare pentru a le satisface. Pentru mine, este o plăcere sa închei un acord cu clienți precum Michelin, MSL Logistics, Pepsi, Fan Courier, Sumproduct și mulți alții. Cred că un factor cheie al succesului nostru îl reprezintă identificarea balanței optime dintre așteptările clientului și nevoile sale. Suntem mereu pregătiți pentru reușite și mai mari și le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată.”

Tranzacțiile majore încheiate de CTP România în ultimii doi ani sunt:

· IB Cargo & Maersk : 75.000 m2

· Profi : 65.000 m2

· Michelin: 17.000 m2

· Urgent Cargus: 15.000 m2

· Pro-Packing & Logistics: 10.000 m2

· Orange: 8.000 m2

· Coca-Cola: 2.500 m2

· Sherwin Williams: 2.500 m2

 

CTP este un dezvoltator și administrator european de proprietăți comerciale care oferă servicii complete în sectorul imobiliar. Compania este specializată în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech

personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își ex-tind operațiunile în Europa Centrală și de Est. (sursa: CTP)