CTPark Bucharest South este localizat între centura Bucureștiului și viitoarea Autostrada A0, cu acces direct pe A0, oferind acces rapid către orice zonă din București și împrejurimi. În plus, proiectul oferă o legătură facilă şi cu Portul Constanța – A2 e la doar 9 km – facilitând livrările către Bulgaria, Grecia și Turcia.

CTP a achiziționat parcul industrial CTPark Bucharest South în 2021 și în continuare realizează noi investiții, prin dezvoltarea unei clădiri de clasă A, cu o suprafață închiriabilă de circa 60.000 m2, care se adaugă celor 70.000 m2 existenți, complet închiriați, și celor 15.000 m2 ce vor fi livrați în curând.

„CTPark Bucharest South beneficiază de cea mai bună infrastructură din zonă, cu două intrări directe din DN4, aproape de centură, dar și cu acces direct în A0. Avem 70.000 m2 complet închiriați, livrăm în curând alți 15.000 m2 și începem să construim încă 60.000 m2, astfel încât parcul va ajunge la 150.000 m2, pentru care am pregătit deja infrastructura”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

Clădirile din CTPark Bucharest South oferă soluții la cheie clienților, dar pot fi și personalizate după nevoile operaționale și logistice ale potențialilor chiriași. CTPark Bucharest South va include spații verzi generoase și zone dedicate birourilor, astfel încât să ofere o calitate a vieții cât mai bună angajaților, care beneficiază și de acces rapid la transportul public.

În afară de CTPark Bucharest South, CTP mai deține alte cinci parcuri industriale în jurul Capitalei (CTPark Bucharest West și CTPark Bucharest) și în zona de nord (CTPark Chitila, CTPark Mogoșoaia și CTPark Bucharest North).