Partenerul financiar al CTP pentru această achiziție a fost UniCredit GroupUngaria.

 

Portofoliul achiziționat cuprinde două active: un depozit logistic de 34.300 m² în Budapesta, situat pe șoseaua de centura M0, redenumit CTPark Üllő si un depozit și o facilitate de producție de 6.203 m² în Tatabánya, în vestul Budapestei, la 60 de kilometri pe autostrada M1, proiect redenumit CTPark Tatabánya.

 

“CTP continuă să cumpere noi proprietăți în locații strategice în Europa Centrală. CTPark Üllő și CTPark Tatabánya au locații ideale, care sunt potrivite pentru o gama variată de activități, de la logistică și depozitare până la activități de back office și industrie ușoară. Ungaria este o țară interesantă pentru noi și fiți siguri că veți mai auzi vești de la echipa noastră din Ungaria, condusă de Csaba Hegedűs, în viitorul apropiat,” a declarat Remon Vos, CTP CEO.

 

Radek Zeman, CTP CFO, a afirmat: “Suntem bucuroși că am colaborat cu UniCredit Group, Ungaria, pentru achiziția acestor doua active. Succesul achiziției susține strategia noastră de a crește organic și prin achiziții.”

 

Pe plan european, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de 3,2 milioane m² iar angajamentul la zi al CTP este să crească această suprafață la 5 milioane m² până la sfârșitul anului  2018. (sursa: CTP)