Emilia Tepes are 8 ani de experiență în segmentul industriei ușoare, fiind foarte motivată și hotărâtă să crească afacerile CTP în regiunea Transilvaniei.

"Ne bucurăm foarte mult că Emilia ni se alătură pentru a extinde afacerile atât cu clienți noi, cât și cu clienți existenți din toată Transilvania, cu cineva care să gestioneze afacerea pe teren", spune Ana Dumitrache, CEO Romania.

Provocarea Emiliei este să închirieze toate clădirile existente de CTP în Transilvania, dar și să crească portofoliul local cu cel puțin 15% anual, ceea ce reprezintă rata de creștere a grupului CTP în general și, de fapt, dublarea portofoliului Transilvaniei până în 2023.

„Sunt foarte fericită și mândră că am fost invitată să mă alătur echipei CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale din Europa Centrală și de Est. Sper că voi fi de ajutor pentru a ajuta CTP să își atingă obiectivele ambițioase pentru Transilvania, deoarece sunt convinsă că oportunitățile din acest domeniu sunt vaste și suntem doar la începutul explorării lor. ” (sursa: CTP)