Parcul, redenumit CTPark Bucharest, are o suprafață totală de închiriat de 130.000 m², cu o suprafață suplimentară de 11 hectare pentru dezvoltarea unor proiecte ulterioare. CTPark Bucharest găzduiește mai mulți chiriași printre care amintim DSV, Iron Mountain, Tibbett Logistics, Equest Logistics și Welde Romania.

 

“Achiziționarea proiectului Bucharest West Industrial Park, redenumit CTPark Bucharest, este ultima tranzacție dintr-o serie de astfel de achiziții realizate de CTP pe piața românească. Această achiziție este cea mai mare realizată de CTP și înseamnă că acum suntem primul dezvoltator industrial de pe piața românească. Echipa CTP a lucrat intens pentru a ne aduce la acest nivel și avem ambiții pe măsură pentru a continua dezvoltarea portofoliului CTP pe piața românească,” a declarat Remon Vos, directorul executiv al CTP.

 

“CTP continuă să se dezvolte în România prin achiziții și cu ajutorul clienților existenți. Atuurile portofoliului CTP sunt demonstrate de dorința clienților noștri de a veni cu noi în România. Am semnat recent un contract record de închiriere cu Quehenberger Logistics pentru 19.000 m² în CTPark Bucharest West, un semn că cererea pentru spațiile industriale este puternică în România,” a declarat Laurentiu-Catalin Hanu, director pentru dezvoltare CTP Romania.

 

Pe plan european, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de 3 milioane m², iar angajamentul la zi al CTP este să crească această suprafață la 5 milioane m² până la sfârșitul anului  2018. (sursa: CTP)