CTPark Bucharest West este compus din 4 depozite cu o suprafață totală de peste 100.000 m² plus 36 de hectare de teren destinat dezvoltării unor proiecte personalizate. Proiectul estelocalizat strategic, vis-a-vis de o altă proprietate a CTP, cu deschidere către autostrada A1 București– Pitești – Sibiu.

 

Proiectul achiziționat de către CTP este închiriat unor companii precum Geodis, Cargo Partner, Kuehne Nagel, Gefco. Compania Quehenbergera închiriat recent aici 20.000 m². Rata de ocupare în proiectul CTPark Bucharest West depășește în prezent 95%.

 

“Acum este cel mai bun moment să investim în România, o țară cu o creștere estimată a PIB de circa 4% pentru 2015 și o piață de circa 20 de milioane de locuitori. București și alte orașe din România oferă forța de muncă de care investitorii au nevoie: calificată, în număr suficient de mare și la costuri competitive. În ultimii ani, România și-a îmbunătățit semnificativ infrastructura, inclusiv rețeaua de drumuri, iar aceste evoluții pozitive vor continua și în perioada următoare”, afirmă Remon Vos, director general CTP.

 

Portofoliul CTP despații industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de aproximativ 3 milioane m², iar ținta CTP este de a crește această suprafață până la 5 milioane m² până în 2020. (sursa: CTP)