Echipei P3 din România i s-au mai alăturat Monica Andrei, care va conduce departamentul propriu de Property Management al companiei, fiind sprijinită în această misiune de Roxana Buga, numită de P3 în funcția de Property Management Accountant.   

Cristina Pop va fi responsabilă de administrarea financiară și operațională a P3 Bucharest, cel mai mare parc de acest fel din România, care se întinde în prezent pe suprafața de 305.000 m2. 

Cristina Pop are o experiență de nouă ani în sectorul imobiliar, fiind specializată pe segmentul logistic și industrial, începând cu Valad Asset Management în 2008 și terminând cu departamentul industrial al JLL, unde a activat timp de patru ani, pe poziția de Associate Director și Head of Industrial Agency. 

Cristina reprezinta „o achizitie importanta pentru echipa locala, care este in plina crestere”, conform declaratiei lui Blake Horsley, Country Head P3 Romania. Acesta a adăugat că este sigur că partenerii P3 vor aprecia această numire, având în vedere faptul că Pop împărtășește valorile companiei.

Celelalte două recente numiri în echipa P3, Monica Andrei și Roxana Buga, sunt foste angajate ale companiei de property și facility management BSS, ele fiind implicate în ultimii ani în administrarea proiectul P3 Bucharest. ( source: P3)