Cooperativă Tara Mea deține 3 fabrici în Buzău, Arad și Ploiești. În 2017, Tara Mea a înregistrat o cifră de afaceri de 26 milioane EUR.
„Investiţia de două milioane de euro se va aloca pentru îmbunătăţirea tehnologiei de producţie a lactatelor, respectiv pentru tehnologii de periere, cântărire, ambalare etc. şi pentru ca resursele energetice, materia primă şi resursele umane să realizeze un raport timp-calitate-cantitate cât mai avantajos posibil”, a declarat Florin Burculescu, preşedintele cooperativei „Ţara Mea”.

Fabrica din Berca, judetul Buzau, este detinuta de Cooperativa, fiind o investitie de 3 milioane de euro. Aceasta produce anual între 60-80 tone de produse lactate și are aproape 100 de angajați.

În fabrica de la Arad au fost investiți 4 milioane EUR, în timp ce în Pitești au fost investiți 200.000 EUR, un proiect-pilot, unde s-au fabricat produse românești în urma unor rețete tradiționale.

Cooperativa agricola "Tara Mea" a fost dezvoltata ca o afacere unica in Romania incepand cu anul 2015. In prezent, ea reuneste aproape 350 de fermieri. (sursa: mediafax.ro)