Continental depășește astfel, ca număr de angajați, Grupul Renault România, care număra la finalul lui 2016 doar 18.000 de angajați, dintre aproape 14.000 au lucrat pentru producătorul de autovehicule Automobile Dacia.
Conform reprezentanților companiei, în jur de 1.700 de angajați au fost recrutați de Continental anul trecut, iar anul acesta echipa va crește cu alți 1.500 de persoane, în mare parte specialiști cu studii superioare (ingineri), dar și tineri absolvenți ai școlilor profesionale din domeniu.

 „(…) Continental, ca angajator progresist si atractiv, va creste in acest an cu aproximativ 1.500 de persoane. Posturile libere pe care le avem vizeaza ingineri cu experienta, specialisti software si hardware, ingineri mecanici precum si tineri absolventi ai scolii profesionale pe care vrem sa-i angajam atat in centrele de cercetare si dezvoltare, cat si in fabricile noastre din Romania”, a declarat Anica Stoica, director de resurse umane Continental Romania.

In perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde euro in activitatile din Romania. Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate la noi in tara. Continental detine sapte unitati de productie si patru centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi.

Pentru acest an, Continental plănuiește investiții similare cu cele de anul trecut (aproximativ 170 milioane de euro.
Compania va investi in dezvoltarea oamenilor, in infrastructura unitatilor de productie si cercetare si dezvoltare, precum si in echipamente. (sursa: hotnews.ro)