"Interesul scris manifestat de Quintana in privatizarea CEH este unul extrem de important. Vorbim despre o companie foarte mare, cu profil minier. Este vorba despre al doilea detinator de rezerve de carbune din SUA, dupa Guvernul Federal. Ar fi o oportunitate majora de mentinere a locurilor de munca din judetul Hunedoara. Cred ca e important ca CEH sa devina interesant pentru o companie cu profil mai mult minier, cum e si Quintana, decat pentru una cu profil mai mult energetic, tocmai datorita particularitatilor societatii hunedorene. Sper ca Guvernul si ministerul impreuna cu conducerea CEH sa concretizeze aceste semnale pozitive venite de peste Ocean", a declarat luni, corespondentului Mediafax, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, care nu va mai face parte din viitorul Guvern.

 

Prin scrisoarea de intentie transmisa Departamentului pentru Energie, reprezentantii companiei americane au solicitat date despre CEH, in scopul analizarii unei investitii strategice in judetul Hunedoara.

Nicolescu a sustinut ca la CEH este nevoie urgenta de bani pentru investitii, dar si de o echipa manageriala mai buna care sa demonstreze integritate profesionala.   (sursa: dailybusiness.ro)