În noua sa funcție, Kevin va urmări creșterea platformei de research pe care Colliers a dezvoltat-o în ultimii ani, atât la nivel regional, cât și la nivel local. Pe lângă punctarea noutăților și tendințelor, el se va concentra și pe analizele prospective ale pieței și pe integrarea dinamicilor din plan macroeconomic, politic și social în evoluția pieței imobiliare. Kevin va avea un rol activ în gestionarea echipelor locale de research pentru a asigura prezentarea celor mai noi și valoroase informații din fiecare piață. 

„Numirea lui Kevin în cadrul companiei noastre aflate în creștere este cea mai recentă dintr-o serie de mișcări strategice menite să întărească business-ul Colliers în regiunea Europei Centrale și de Est. Experiența, relațiile cu clienții și buna cunoaștere a contextului regional ne vor ajuta să oferim în continuare clienților noștri informații de cea mai înaltă calitate”, a declarat Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets CEE, Colliers International.

Kevin lucrează pe piața imobiliară comercială de peste 20 de ani. El se alătură echipei Colliers plecând de la sediul JLL din Praga, unde a fost Head of Research & Strategy CEE, reprezentând regiunea Europei Centrale și de Est în EMEA Research Board. Anterior, Kevin a lucrat în consultanță HR, în IT și în sectorul public, unde a câștigat experiență internațională valoroasă lucrând cu oameni, tehnologie, afaceri și finanțe.
 
„Atragerea talentelor de top, așa cum este Kevin, este o dovadă clară a planului nostru de creștere și de îmbunătățire a conținutului de research pe care îl oferim clienților”, a continuat Damian Harrington, Director, Head of EMEA Research, Colliers International. „Expertiza lui Kevin vine în completarea activității echipei noastre de research și va asigura faptul că vom putea oferi perspective inovatoare și provocatoare pentru a contribui la dezvoltarea strategiilor clienților la nivel local și internațional.”
 
„În calitate de analist, sunt interesat de toate aspectele pieței imobiliare și de modul în care ea funcționează sau va funcționa, având în vedere numeroasele provocări care ne așteaptă”, a adăugat Kevin Turpin, Director Regional al diviziei de Research pentru țările din Europa Centrală și de Est. „Pentru orice client care dezvoltă, ocupă sau investește în bunuri imobiliare, studiile consistente de piață și perspectivele asupra acesteia sunt esențiale pentru luarea deciziilor corecte. Aștept cu nerăbdare să colaborez atât cu clienții noștri, cât și cu echipele Colliers din toată regiunea.” (sursa: Colliers)