Depozitul este situat în cadrul oarcului logistic WDP Park Oarja de lângă Pitesti. Potrivit surselor din piață, depozitul va fi utilizat de către CEVA Logstics pentru un contract aflat în derulare cu grupul Pirelli.

Depozitul este deja în construcție și va fi finalizat în toamna acestui an. 
CEVA Logistics a fost reprezentat în tranzacție de către BNP Paribas Real Estate.

”Decizia de a alege parcul logistic WDP Park Oarja-Piteşti a fost determinată de locaţie, respectiv apropierea de fabrica deţinută de unul dintre clienţii cheie ai operatorului logistic, disponibilitatea forţei de muncă şi disponibilitatea WDP de a dezvolta depozitul după specificaţiile clientului”, a spus Marcin Zuchniewicz, director asociat al BNP Paribas Real Estate Poland.

La rândul lui Jeroen Biermans, CEO al WDP Romania, a precizat că proiectul reprezintă o altă etapă în creşterea strategică de pe piaţa din România şi va întări poziţia companiei pe segmentul de dezvoltatori industriali.

WDP (Warehouses De Pauw) este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori industriali din Olanda, Franţa, Belgia şi Luxemburg, cu un portofoliu de 3 mil mp. Compania este prezentă în România din 2007.

WDP, prin compania locală WDP Development Ro, are în plan dezvoltarea a trei centre de distribuţie pentru Decathlon, Gebrüder Weiss şi KLG pentru a creşte valoarea totală a portofoliului de pe piaţa locală la 150 mil. euro.  Cea mai mare investiţie va fi într-un centru pentru Decatholn în nordul Capitalei. De asemenea, compania a semnat pentru dezvoltarea a două noi proiecte în Cluj-Napoca pentru companiile de logistică KLG şi Gebruder Weiss de 5.000 mp, respectiv 2.400 mp, cu posibilitatea de a se extinde în viitor. Cu cele trei noi depozite, portofoliul WDP va ajunge la 150.000 mp, iar valoarea totală a proiectelor locale va ajunge la peste 150 mil. euro. (sursa: zf.ro)