CEVA se ocupa de distributia aparaturii medicale pentru toate segmentele de business ale Medtronic in Europa Centrala si de Est, dar si in Israel. Serviciile prestate pentru Medtronic includ asigurarea fluxului de materii prime, managementul inventarului, operatiuni de picking si ambalare, distributia produselor finite, documente vamale, dar si servicii cu valoare adaugata, cum ar fi controlul calitatii, managementul logisticii inverse si depozitare la temperatura controlata.

La baza deciziei de dublare a  capacitatii depozitului pana la 14.000 mp, a stat introducerea noii linii de productie, dar si volumul mare al liniilor de productie deja existente.

Noul sistem de conveioare care a fost instalat la acest centru, face legatura intre zona de receptie a marfurilor si mezaninul de la etajul superior, si leaga totodata platforma de la mezanin cu zona centrala de ambalare de la parter.

Cele aproximativ 13.000 tipuri de produse depozitate la centrul din Leipzig sunt distribuite clientilor Medtronic din Germania si din alte 25 de tari, printre care si Romania.

 

In prezent, CEVA se afla intr-un proces continuu de extindere a serviciilor pentru domeniul medical, inaugurand in acest an City of Pharma in Stradella, Italia si a unui hub medical in Miami, SUA  in august. (sursa: intermodal-logistic.ro)