Palletways conectează hub-ul central din Homberg/Efze cu un hub partener din Arad, de unde se vor face toate livrările în România. În acelaşi timp, compania mai pune la punct şi o cursă zilnică între Arad şi capitala Bulgariei, Sofia.

 

Din 19 august, Palletways operează două curse principale pe săptămână, în zilele de luni şi miercuri, din hub-ul german Homberg spre noi destinaţii din România şi Bulgaria, scrie Österreichische Verkehrszeitung.

 

Cu aceste două noi ţări incluse în portofoliu, compania britanică Palletways livrează mărfuri paletizate către 20 de ţări europene. Compania procesează 30.000 de paleţi de marfă pe zi şi are peste 400 de depozite în toată Europa. Anul trecut, compania a realizat o cifră de afaceri de 200 de milioane de lire sterline şi se laudă că ar fi principalul transportator pe acest segment din Europa.

 

Recent, Palletways a mai pătruns şi în Polonia şi ţările baltice, şi are în plan extinderea în Ungaria, Elveţia şi ţările nordice, potrivit publicaţiei Post&Parcel.

 

„De la aderarea lor în 2007, România şi Bulgaria au devenit zone de creşteri importante pentru transportul de mărfuri paletizate. Natural, am văzut regiunea ca un următor pas pentru dezvoltarea serviciilor pan-europene şi extinderea ofertei noastre în alte ţări", spune Rachael Lpha, managing director al Palletways Europe.

 

Palletways oferă servicii de transport pentru mărfuri paletizate pentru producătorii şi furnizorii de bunuri, retailerilor şi altor furnizori de logisitcă. Compania a fost înfiinţată în 1994 şi are sediul la Lichfield, Marea Britanie şi operează ca subsidiară a Palletways Europe GmbH. (sursa: economica.net)